Новото достъпно бижу

От няколко години насам забелязвам тенденцията, че една марка стана все по-любима на масата хора. Не, това не са Apple и Samsung, които отдавна са завладели пазара. Ако се загледате на всяка втора маса на заведение, ще забележите, че Xiaomi са навсякъде. Те спечелиха аудиторията с добрите си цени за устройства, отличните камери и добрите процесори.

През септември на българския пазар вече трябва да е новият модел от серията Redmi. Той носи името 10 5G. Причината е в 10-тото поколение на модел и с новата опция 5G, която ще позволява по-бързо стриймване, сваляне и игра на онлайн игри. Но не дотук се изчерпват и възможностите му.

Процесорът на Redmi 10 5G е с осемядрен, който осигурява изключително пестене на заряда при максимална работа на смартфона. Заедно с това дисплеят е с технология AdaptiveSync, която избира най-добрата светлина при употреба и същевременно пести батерията. А самата батерия пък е 5000mAh, която издържа над 20 часа гледане на клипове.

Камерата е 50МР за основна и 2МР дълбочинна, което означава, че ще може да прави и портретни снимка. Според мен и нощния режим е отличен спрямо цена-качество. Впечатление ми направи и дизайнът, който донякъде ми наподобява на Samsung, но въпреки това има готини цветове.

Общо взето в новото произведение на Xiaomi има всичко, необходимо от дете до възрастен човек. Цента ще е под 500 лева за устройство, което го прави изключително изгоден. В моето семейство също има любители на марката, които вече доста години са с предишни модели и съм сигурен, че ще се сдобият и с новия. Дано да е толкова добър колкото и предишните.

Google+ Comments