Училище от бъдещето

В 18-хилядния град Кранобат съществува едно училище, което със сигурност изглежда като едно от най-скъпите частни колежи в Англиля или САЩ, а всъщност е модерно оборудвано и предоставя невероятни възможности на своите ученици да се учат и забавляват с помощта на модерните технологии. Всъщност това училище предоставя възможност на учениците да се развиват в нашето съвремие.

Не веднъж в пространството са излизали становища за съвременното ни образование, че е много по-остаряло от ежедневието ни и това по един или друг начин, отблъсква децата от него.

Училището в Карнобат обаче, работи точно на обратния принцип – то се старае да приближи децата колкото е възможно по-близо до съвремието ни и да ги запознае с най-новите технологии, за да ги подготви за света,  който ще трябва да се развиват, живеят и създават семейства. А не е ли това основната цел на едно образование?

Вижте сами репортажа и нека това училище служи за пример за всяко едно друго училище и всички деца в страната ни да получат подобен тип подготовка:

Google+ Comments