Водонепроницаем, миниатюрен плейър от Sony

walkmanКомпанията Sony представи новия модел плейър от серията Walkman – W273, който е с доста компактни размери. Освен това, W273 впечатлява и с липсата на кабели и лесното закрепяне. Тапите са разположени на самия плейър, а общото тегло е 29 грама. Закрепянето за главата става бързо, лесно и надеждно, благодарение на ергономичната форма на устройството, както и специалното приспособление за закрепяне.

Именно заради изброените дотук възможности Walkman W273 е изключително подходящ за активни хора, спортисти и такива, които обичат да се разхождат слушайки музика. За тези, които правят ежедневните си упражнения или посещават фитнес залите, това ще им бъде от голяма полза, тъй като е малък и стабилен. А водоустойчивостта на плейъра допълнително привлича интереса на потребителите. Спокойно може да се използва устройството, когато е потопено изцяло във вода с дълбочина до 2 метра.

Вградената памет, предназначена за съхранение на файловете е с размер 4 гигабайта. Когато батерията е заредена напълно, може да издържи до 8 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика, а при зареждане само за 3 минути, батерията ще издържи до близо 1 час възпроизвеждане.

Този плейър слага край на неудобните кабели, които се разкарват по тялото и пречат на ежедневните процедури. Цветовата схема, в която ще се предлага W273 ще бъде в черно, синьо, розово и бяло. Sony Walkman W273 ще се предлага на цена от около 100 долара за брой.

Google+ Comments