Amazon Kindle Paperwhite Wi-Fi – обновеният четец

Обичате да четете комфортно? При това положение няма как да минете без добра електронна книга с качествен екран. Е, техническата новост, която ви предлагам днес, е отличен вариант, който е в състояние да ви създаде търсеното удобство и удоволствие от четенето.

kindleИновационната екранна технология, внедрена в този райдър, го прави идеалният модел за всички, които предпочитат добрите стари книги от хартия. Защото Amazon Kindle Paperwhite Wi-Fi прави текстът напълно неразличим от този в традиционните носители. Можете да четете в тъмнина, при ярка светлина – когато и както ви се иска. Вградената подсветка заедно със сензорното управление, стилния дизайн и невисоката цена позволяват това устройство съвсем заслужено да бъде обявено за най-добрия букирайдър на отминаващата вече 2013-а година.

Е, при тази слава, си струва да хвърля един, па макар и бегъл, поглед към модела и да се обоснова защо го препоръчвам.

На първо място трябва да се отбележи, че днес продуктите на компанията Amazon са изключително популярни. И това се дължи най-вече на изключително привлекателното за потребителите съотношение между цената и качеството на моделите. Важно е да се отбележи и това, че производителят постоянно еволюира в разработките си и днес електронните книги на бранда са образци на съвременната техническа мода.

И новият й артикул може да се определи по-скоро като еволюционна, отколкото като революционна разработка. Различава се от предшественика си преди всичко с екрана си, изпълнен по технологията E-Ink Carta,  който наистина ще ви осигури изключително високо качество на картината.

И ако вече се питате за причини да се простите със стария си четец и да се снабдите с новия артикул на Амазон, веднага ще ви изброя няколко: подобрена фронтална подсветка, която много по-ярка и равномерна, много по-висока контрастност и скорост при обновлението на матрицата, разбираем графичен интерфейс, стилен дизайн и продължително време за автономна работа.

 

Google+ Comments