Samsung Galaxy Note 3

„Самсунг” като че ли за първи път пуснаха в обращение категорията таблетфон преди няколко години, когато на бял свят се появи Samsung Galaxy Note. В следващите години корейската компания пусна приемника  Note 2. И ако навремето с размерите си тези телефони изглеждаха нелепо, на свикналите с умалените размери клиенти, днес тези гиганти не престават да възхищават потребителите.

note34В отличие от другите конкурентни модели серията на корейския гигант притежава допълнителен елемент, който я прави уникална – това е чувствителната на натиск писалка S Pen. И въпреки че писалката се използва отдавна, специалистите на компанията са успели да реализират идеята така, че общото взаимодействие със смартфона да е по-лесно и удобно отвсякога. Което и ни води към последното им предложение – следващия номер в поредицата  Note 3.

Той е наследник на миналогодишния флагман и по всичко личи, че ще се превърне в истински празник за почитателите на марката. Без съмнение в него присъстват привичните подобрения на техническите характеристики, но не само… Има, разбира се, и интересни изменения в дизайна, които го отличават от предшественика му – но в душата си той си остава достоен представител на линията, същински великан. 🙂

В сравнителен план предимствата на новия таблетфон са удължения живот на батерията, наличието на всички функции на S4 и не само, фантастичните функции за записване на бележки, изключително високота му производителност.

Недостатъците са високата цена, ограничената поддръжка на някои функции, като Air View, Gestures, и слабият говорител.

Въпреки тях обаче, потребителите ще са тези, които ще имат последна дума за това, обладава ли новото попълнение на азиатския гигант достатъчно качества и очарование в сравнение с другите смартфони, за да ги спечели на своя страна.

 

 

 

Google+ Comments