ASUS Fonepad 7

fonepadНе мина много време от появата на първия таблет  Fonepad – даже няма пълна година. И не закъсня следващият – наследникът  Fonepad 7 (ME372CG).  Явно през това време в ASUS са работили усилено и са се подготвяли за момента, в който ще ни поднесат поредната Андроид изненада. Всяко бързане си има причина (още повече в технологичната индустрия) и в случая не е никак трудно да се досетим коя е тя – навярно производителят е искал да отстрани недостатъците на своята тест “писалка”. И към днешна дата можем да кажем смело, че му се е получило, защото специалистите определят новия модел като значително по-съвършен от предходния.

И той, като своя седеминчов предшественик, е получил представката Fone благодарение на дружбата си със симкартите. С други думи и той може да изяде хляба на всеки един телефон. С него винаги ще имате връзка и това е един от неговите безспорни плюсове. Другият е качествената му стереодинамика. Построената е хардуерната платформа Intel Atom и може да предложи на щастливия си притежател пълен списък със средства за общуване. Съвсем очаквано – цялата тази благодат е заключена в стилен корпус и се предлага на доста демократична цена. С други думи – ако трябва да сравняваме стойността и достойнствата му – това е едно доста съблазнителна възможност.

Но по-важното е да видим успели ли са производителите да отстранят недостатъците на стартовия си модел – като например слабата производителност и мощност.

Категорично може да се каже, че от фирмата са свършили добра работа. Факт е една наистина висока производителност, която позволява на устройството да се пускат най-съвременните и тежки игри. Покрай това новият таблет притежава и редица други преимущества – получила се е съвкупност от характеристики, които го правят желано устройство за всеки един потребител.

 

Google+ Comments