Бизнес таблет от Toshiba

WT310-topКомпанията Toshiba представи таблета WT310, който е предназначен предимно за хора занимаващи се с бизнес. Възможностите, които притежава таблета биха задоволили потребностите и желанията на всички онези, които имат натоварено ежедневие и постоянно са на бизнес срещи.

До колкото се знае, процесора на WT310 е от последното поколение на Intel, което само по себе си означава, че ще има богат набор от технологии. Още не са известни самите детайли и информацията относно капацитета на оперативната памет и този на вградената, но скоро ще бъдат оповестени.

Дисплея на таблета е 11,6 инчов с резолюция 1920х1080 (Full HD), а към него върви и стилус, с който могат да се водят бележки, тъй като разпознава ръкопис. Освен това сензорния дисплей поддържа мултитъч реагиращ на 10 пръста едновременно, което го прави лесно използваем и функционален. Още повече, че операционната система, под която ще работи Toshiba WT310 ще бъде Windows 8 Pro.

Сред функциите и възможностите на таблета е и технологията Intel Wireless Display, чрез която може да се прехвърли мултимедията по безжичен път на съвместим проектор или телевизор и по този начин ще се възпроизведе HD картина на голям екран. Корпуса на таблета е защитен от удар, натиск и изпускане. Безжичните модули са WiFi и Bluetooth, а портовете са USB, microHDMI и SD слот за карта.

Toshiba WT310 е много подходящ за малкия и среден бизнес и със сигурност ще бъде полезен за потребителите от този бранш. Очаква се да се появи на пазара до края на второто тримесечие, а относно цената на която ще се предлага все още няма информация.

Google+ Comments