Преносимо зарядно от Nokia

Nokia представи преносимо зарядно, което е с компактни размери и ще предложи удобен вариант на потребителите, на които все не им стига заряда на батерията.

Наименованието на този интересен продукт е Nokia DC-18 и представлява квадрат с размер на страните 57 мм с дебелина 15 мм и тегло едва 65 грама. Тези цифри го правят едно от най-компактните модели от такъв тип, което е предимство.

Що се отнася до капацитета на заряда обаче, той също е по-скромен. Въпреки това той може да се окаже много полезен другар особено в спешни случаи, в които Ви трябва телефона, а наблизо няма контакт или не носите зарядното си устройство. Капацитетът на DC-18 е 1720 mAh и оказва помощ на всякакви устройства, които имат micro USB порт.

От цветния корпус на преносимото зарядно излиза micro USB кабел, който безпроблемно се свързва със съответните портове. Освен това по средата на корпуса има индикатор, който свети и показва колко заряд е останал в DC-18.

Със сигурност преносимото зарядно на Nokia би влязло в употреба на много потребители, особено когато са тръгнали на разходка или туризъм, а батерията на телефона им ги изостави, а компактните му размери се грижат за лесното и удобно пренасяне. Nokia DC-18 ще се предлага в различни цветове, а продажбите се очаква да започнат през месец юли на цена около 15 евро.

nokia_dc-18_3

Google+ Comments