Джобен усилвател за слушалки

Искало ли Ви се е някога да имате възможността да увеличите звука във Вашите слушалки още ? Ако отговора на въпроса е „ДА”, то тогава определено Ви трябва портативния усилвател за слушалки на китайската компания FiiO – Mont Blanc E-12.

Невинаги слушалките, които имате, са достатъчно мощни и качествени за да Ви предложат желания звук, а дори и да са, невинаги плейърът има възможност за възпроизвеждане на чист и силен звук. Именно заради това Mont Blanc E-12 е много подходящ за корекциите на сигнала.

500x1000px-LL-5b4b1cc7_DSC_0122_zpsf71ab6b5

Благодарение на двата компонента LME 499710 и LME 49600, които са в основата на висококачествените Hi-Fi устройства, произвеждани във водещите американските компании, потребителят наистина се наслаждава на перфектен звук с високо качество и мощност.

Батерията на усилвателя е литиево-йонна 880 mAh и може да бъде заредена както чрез адаптера, така и чрез компютър през USB кабел. За пълното зареждане на Mont Blanc E-12 ще Ви трябват 3 часа, а за да я изхабите – 12 часа непрекъснато възпроизвеждане.

Размерите на усилвателя са 124 x 65.5 x 14.5 мм, а теглото му е 159 грама, което го прави удобен за носене и лесен за използване.

Той би Ви решил проблемите със звука напълно и ще се погрижи за Вашия комфорт, докато си правите разходка или просто искате да се насладите на хубава музика. Корпусът му е изцяло от алуминий и се предлага в черен цвят. Цената на FiiO Mont Blanc E-12 е 130 евро.

Google+ Comments