Фирма Изамет – сертификати, реализирани проекти и бъдещи цели пред собственика Явор Златанов

асансьори Изамет - Явор ЗлатановЗад успеха на всеки бизнесмен се крият много години на труд и упоритост. Кога обаче събираме сили да си отдъхнем или починем от цялото това напрежение? Ами.. отговорът е еднозначен. Време за губене няма. Светът около нас се променя с всеки изминал ден. Ако поемеш и отговорността да проектираш, произвеждаш и изнасяш асансьори, повярвай, ще трябва доста да се потрудиш.
С два завода и обща производствена площ от 24 000 m2, фирма Изамет и Явор Златанов, вече повече от 25 години отстоява позициите си на българския и външен пазар. Сертифициран производител на асансьори за Европейския съюз, Руската федерация и Украйна. Това са само част от успехите на една високотехнологична фирма, която успява да достигне до пределите на външния пазар в държави като Диминиканска Република, Швейцария, Узбекистан, Полша, Австралия, Дубай, Дания, Казахстан и други.
Явор Златанов от фирма ИзаметНовите модели асансьори на Изамет, освен модерни и комфортни, съчетават в изпълнението си и технологията за енергоспестяване и опазване на околната среда. Предизвикателството пред Явор Златанов като съсобственик на фирмата, е да създаде иноватива концепция в производството на асаньорни решения за административни, търговски и жилищни сгради. Фирма Изамет събира в портфолиото си още разнообразна гама от продукти като – ескалатори, решения за инвалиди, паркинг системи и други.

 

Явор Златанов - асансьори ИзаметБроят на реализираните проекти е доказателство за успеха и мотивация в бъдещите цели на всеки предприемач. Като лидери в модернизацията на асансьори Явор Златанов и фирма Изамет увеличават продуктовия си спектър с хидравлични, електрически, товарни, кухненски и автомобилни асансьори. Освен на качество и дизайнерски решения, фирмата залага и на професионализъм и отношение към клиента. Нека да оставим успешните резултати в бизнеса ни, да бъдат представителна извадка за самите нас.

Google+ Comments