Фитнес гривната Sony SmartBand SWR10

SmartBand SWR10 е иновативен аксесоар, който се носи на китката и регистрира всичко, с което се занимавате – колко се движите, с кого общувате и как се забавлявате. Изработен е във вид на гривна, която може да се носи постоянно. Благодарение на водоустойчивия си корпус този аксесоар наистина може де се носи навсякъде. Сдържаният му дизайн на практика подхожда на всякакво облекло, а светодиодните индикатори му придават престижен и елегантен вид.

grivnaГривната поддържа постоянна връзка с вашия смартфон чрез  Bluetooth. Ако ви звънят, получили сте съобщение или някаква друга информация, тя започва да вибрира.

Ако обичате да слушате музика, когато сте в движение, SmartBand SWR10 ще ви позволи лесно да контролите възпроизвеждането и смяната на песни. Връзката се осъществява с помощта на NFC технологията или стандартната процедура по сдвояването на устройствата Bluetooth. Дори когато телефонът се намира извън обсега, устройството продължава да съхранява информация за вашите действия, за да може да ги предаде веднага след като връзката бъде възстановена.

Можете да водите дневник на живота си с помощта на Lifelog. Това е приложение от Сони за ОС Андроид, което може да бъде изтеглено от  Google Play. Lifelog пази информацията за всяка една ваша стъпка, също така може да си поставяте цели и да следите за реализацията им – така този иновационен аксесоар ще може да ви покаже колко още трябва да покарате колелото, за да изпълните нормата, която сте си задали. Приложението запомня и всичко, което сте снимали, слушали или правили в течение на дни. Така във всеки един момент вие ще можете да видите какви фотографии и видеа сте снимали, каква музика сте слушали и въобще с какво сте се занимавали.

Гривната ще ви уведоми чрез вибрации и с поредица от светодиодни премигвания за планирани събития, отчитайки записите, които сте направили на смартфона.

 

Google+ Comments