FVPN ви позволява да сърфирате свободно и сигурно в нета

С новата услуга VPN можете да сменяте IP-то си,  да сърфирате спокойни, че интернет доставчикът ви и хакери не могат да се намесят и разчетат предаваните от вас данни, да се свързвате с всякакви обществени безжични мрежи, без да се притеснявате, че информацията ви може да бъде открадната, да ползвате услуги, които досега са били непозволени за вас.

Как е възможно всичко това?

FVPN е софтуер, чрез който трафикът ви минава през VPN (виртуални частни мрежи) и се криптира за по-добра защита. По този начин никой не може да разбере местоположението ви, какво теглите, истинският ви IP адрес и самоличност.  Сърфирате напълно анонимно и сигурно. Ако някой се опита да проследи трафика ви, ще стигне само до VPN сървъра.

Колко струва?

Можете да опитате FVPN напълно безплатно за тестов период от 1 месец и да се уверите в качеството на услугата.  След като този период изтече, можете да се възползвате от абонаментните ни планове на символична цени, започващи от 2,40лв. с ДДС за 30 дни.  FVPN е икономичен начин да защитите данните си. Плащането можете да извършите чрез SMS или интернет разплащателната система PayPal.

Google+ Comments