Иновационна пералня с предно зареждане

peralnyaВсички онези, които ценят в битовата техника не само стандартната й функционалност, но и външният вид, иновациите и фирмените разработки, със сигурност ще забележат новата перална машина на Hotpoint-Ariston WMSD 8219 B CIS. Изпълнена под световноизвестния италиански бранд Hotpoint-Ariston, тя бележи нов етап в историята на функционалсността и дизайна на големи битови уреди.

Моделът се гордее с най-новите технологически разработки и представя дизайнерската линия Futura на Джорджето Джуджаро – известен с проектите си за Никон, Ферари и Бугати.

Размерът на кутията по височина, широчина и дълбочина е 85/59.5/47.5 см – доволно тесен. Затова може да се препоръча на хора, които имат недостиг на пространство в дома. При това моделът ще допълни интериора на помещението със стилния си вид.

В новата разработка на италианката марка има дозатор. Той се върти около себе си, а не се повдига. Така много по-лесно се разпръсква прахът за пране. За улеснение на тези, които предпочитат течни перилни препарати, в агрегата има специална преграда  Easy Dose. Трябва да се отбележи и изключително удобната ръчка, чиято форма е чисто нов проект с цел да стане още по-ергономична и издръжлива.

За защита от деца в   Hotpoint-Ariston WMSD 8219 B CIS е разработена система Child Lock – блокиране на панела за управление и заключване на вратата. Така техниката е напълно безопасна и за малчуганите.

Но кое е главното в новия продукт? Със сигурност не привлекателността на корпуса и дизайнеския ноухау, а това, как пере. Производителите са снабдили машината с практичната технология High Definition Washing. Тя позволява да се контролира процесът при прането на различни видове тъкани и да се оптимизира разходът на вода, електроенергия и работното време. Продуктът е клас  А+ и това е сигурен знак за пестеливото потребление на електричество – използва само 1.36 Квт/ч. При това работи изключително тихо благодарение на двигателя си Super Silent. Максималната скорост на въртене на центрофугата е 1200 об/мин.

В модела има 12 програми – заслужава си да се отбележи специално тези за ултраделикатно пране, премахване на петна, за смесено бельо (Mix Cool 30), копринени дрехи. Ако в гардероба си имате много дрехи от естествени материи, със сигурност новата разработка на Аристон ще ви е изключително полезна. В нея дрехите от топли естествени материи, примерно вълна, ще се изперат много по-добре, отколкото наръка. За това ще се погрижи технологията Woolmark Platinum Care. Изключвайки триенето на влакната по време на процеса, тя гарантира отлични крайни резултати.

 

Google+ Comments