Качествен телевизор Samsung на добра цена

smarttvvvГиганта Samsung устремено се развива във всички отрасли от своята индустрия. Както при смартфоните, така и при телевизорите. С новия си модел смарт телевизор определено ще привлече вниманието на потребителите и ще обере доста овации.

Въпросния модел е Samsung UE42F5300 и представлява LED телевизор с 42 инчов екран. Резолюцията при тези размери е Full HD (1920×1080), което означава че качеството на картината ще бъде на много добро ниво предвид големината на дисплея. Благодарение на двуядрения процесор картината ще бъде максимално реалистична и детайлна.

Дизайна на телевизора също е много добър. Той се отличава с тънък панел и стилна и елегантна рамка, която е почти незабележима, когато телевизора е включен и потребителя гледа. Всъщност дори когато телевизора не е включен се превръща в красиво и стилно допълнение към интериора на стаята.

Samsung UE42F5300 може да се похвали и с богатия си набор от приложения, Интернет достъп, Skype и още куп смарт удобства. Функцията Kids е предназначена специално за децата, като нейната цел е да ги забавлява и същевременно да ги учи на нови неща по много интересен и приятен за тях начин.

Портовете, с които е снабден телевизора са 2 USB и 3 HDMI. Samsung UE42F5300 вече е наличен и в България и може да се открие по търговската мрежа на приблизителна цена от около 1300 лева. Предвид изброените възможности и страхотния Full HD екран, това е много добра цена.

Google+ Comments