LG G Pro Lite Dual

prolitedualКомпанията LG Electronics, следвайки другите представители на смартфоностроителното братство, пое щафетата по създаването на опростени варианти на топ устройствата. Тя създаде модела G Pro Lite Dual D686, който представлява облекчен вариант на флагмана на компанията Optimus G Pro, който смело може да наречем един от най-видните таблети на времето си.

Това, което е интересно, е, че в LG, за разлика от HTC и Samsung, са решили да се отклонят от традицията на простото умаляване на флагманските модели. И новата рожба на фирмата е също толкова голяма, колкото прочутия си прародител. Е, не е толкова мощна, с опростен дисплей и с две симкарти.

Разработвайки устройството, производителят на практика е възпроизвел схемата, по която са създадени смартфоните от L-линията, която води началото си от 2012 г. Говорим за голям диагонал на екрана в сравнение с тези на бранд конкуретите, с атрактивен дизайн, при това с бюджетна апаратна база. Вярно, името на модела е образувано по утъпкания вече от конкурентите път – от фирмата са кръстили новия си продукт с името на флагмана си. Решение, което безспорно ще го издигне в очите на потребителите. Разумен ход. Между другото, повечето от производителите не се притесняват от подобна стъпка при избора на име на моделите си.

LG G Pro Lite Dual D686 по същество е един добър и нескъп Android смартпад със своите плюсове и минуси. И може да се каже, че оправдава своята цена, ако не на 100%, то със сигурност на 99. При съществената разлика в стойността в сравнение с  топпредшественика си, той всъщност предлага повечето от функциите на стария апарат. Продуктът идеално ще пасне на хора, на които им е нужен достъпен DUAL SIM умен телефон на именития производител. Ако фирменият интерфейс ви харесва, а високата производителност не ви е важна в степен, че да надплащате за нея, съвсем спокойно може да се спрете на този модел. Още повече, че в ценовия си сегмент той има едни от най-впечатляващите показатели по отношение на автономността.

 

Google+ Comments