Слуховете говорят: ще видим iPhone 5se през март

macmini-select-box-201504Има няколко компании в света, които постоянно са във фокуса на обществото и медиите. Една от тях без съмнение е Apple. Ето какви слухове се тиражират за нея в последно време.

Нов и по-малък телефон ще бъде представен през март месец. По външен вид и панел той ще прилича повече на iPhone 5, докато характеристиките му ще се приближават много повече до тези на 6 и 6s. Ще е снабден с по-добра камера, чип за услугата “Apple Pay” и процесор като на 6-цата.

Това ще е междинен модел преди официалното пускане на iPhone 7, като от компанията се надяват той да удовлетвори потребностите на хората, които харесват по-компактни телефони. Има голяма вероятност след появата на новия телефон Apple да спре продажбите на 5s, за да могат потребителите да се пренасочат към по-новия и модерен еквивалент (а вероятно и по-скъп).

Според някои източници (които в скоро време ще си проличи колко са достоверни), този нов модел ще се казва iPhone 5se и ще се предлага в същите цветови гами както iPhone 6s.

Очакваме той да бъде представен официално през март, след което да бъде пуснат в продажба. Дали всичко това е вярно или е само умело разгласяван слух, предстои да разберем до няколко седмици. Вие как мислите?

Google+ Comments