Will.i.am движи света напред с PULS

ПУЛС (PULS) е иновативната смарт гривна на рапъра Will.i.am. Съчетава по уникален начин новите технологии и модата, чрез ултра функционалност за размера си и изчистен дизайн.

През последните две години американският певец разработи креативното творение в собствената си компания за потребителска електроника i.am+. Идеята е хората да имат на едно място всичко, което им трябва – комуникация посредством телефон, текстово съобщение, мейл, но и апликации за снимки, музика, фитнес, както и Facebook, Instagram, но и Twitrist – приложение за връзка с Twitter.

Луксозната гривна е малко по-голяма от познатите подобни умни устройства. Повече прилича на модерен аксесоар, който стои добре на китката. Изненадата е, когато откриете, че бижуто не показва само часа, но ви свързва с глобалната мрежа. Устройството се управлява от големия сензорен екран, но има и възможност за гласов контрол.  Will.i.am нагледно демонстрира системата “Aneeda” (идва от “I need” – нуждая се).  Гривната има вграден чувствителен говорител и телефон, но и възможност за хендсфри за допълнително удобство. Може да се свърже с други устройства като компютър или смартфон.

Рапарът пророкува, че именно това малко бижу може да бъде устройството за комуникация в бъдещето. А таблетът или лаптопът ще останат просто посредници за консумация.

За сега не се знае колко ще струва луксозната играчка. Известно е само, че ще се произвежда в черен, бял, розов и син цвят. Носят се слухове, че е възможна и изработка от благородни метали и скъпоценности.

 

Google+ Comments