Портативен принтер за печат на снимки

Фотопринтер, който се побира в дланта и прилича на смартфон. Повечето от вас ще възкликнат: Не е възможно! При компанията LG почти няма невъзможни неща и тя го доказа за пореден път. Отскоро на пазара, малкото бижу LG Pocket Photo PD223 вече успя да покори сърцата на любителите на фотографията. Но нека да погледнем по-подробно какво представлява то. Моделът има съвсем обикновен вид – корпус с правоъгълна форма и приятно изглеждаща текстура. Нищо, което да насочва към факта, че е сериозно устройство за бърз печат. Размерите му са 12,9 х 7,24 х 2,4 см, а теглото – 212 грама. Но забележете – може да прави пълноцветни разпечатки с размери   7.6 х 5 см!

Отстрани на корпуса има пластмасова запушалка, която защитава входовете към USB порта и микро USB. Листовете с хартия се поставят в оделение, което се намира в края на устройството. На корицата е визуализирана инструкция, с помощта на която ползвателят може да положи правилно хартията в принтера.

Снимките могат да бъдат пуснати за печат както от таблет, така и от смартфон с помощта на Bluetooth или с безжичната технология NFC, последното в случай, че комуникационното ви устройство има тази възможност.

Това, което трябва да направите, е просто да приближите телефона си до мини печатащата машина и двете устройства моментално се синхронизират.

Предварителната подготовка изисква само да изтеглите специалното приложение LG Pocket Photo, което ще ви позволи да редактирате снимки, да добавяте към тях филтри, оригинални ефекти, тематични рамки и това, което наистина е много полезно – да разпечатвате снимки на документи.

Сигурно вече се питате каква е хартията, която използва LG Pocket Photo PD223 – разбира се, че е специална фотохартия, изготвена по технологията ZINK 2.0. Тя е изработена от композитен материал със специален фотополимерен слой от жълти, сини и червени кристали. На практика картината се получава при термичната обработка на хартията – която мени цвета си в зависимост от температурата на нагряване. Ще питате а какъв тонер се използва – ами точно това е революционното, няма консуматив, няма мастила, само специалната хартия.

Хайде сега оспорете твърдението ми в началото, че LG не признават граници, когато искат да създадат истинско удобство и комфорт на клиентите си.

 

Google+ Comments